Access Consciousness® – egy új nézőpont

/Access Consciousness® – egy új nézőpont
Access Consciousness® – egy új nézőpont 2018-10-14T12:12:05+02:00

Az Access olyan eszközök és folyamatok összessége, melyet a nagyobb tudatosság előmozdítására fejlesztettek ki. A tudatosság mindent magában foglal, anélkül, hogy ítélkezne. A tudatosság az a képességed, hogy jelen vagy az életed minden pillanatában anélkül, hogy ítélkeznél magad, vagy bárki más felett. A képesség, hogy mindent befogadsz, semmi felett nem ítélkezel, és megengeded az egész Univerzumnak, hogy az legyen, ami. Ha semmit nem bírálsz, akkor annak látod a dolgokat, amik, nem annak, amik akarod, hogy legyenek, vagy amiknek lenniük kellene, hanem csak annak, amik. Ebből a térűrből át tudsz alakítani és meg tudsz változtatni mindent, és meg tudsz teremteni mindent, amit kívánsz, jobbat, mint amid jelenleg van, és többet, mint amit elbírsz képzelni.

Az Access ahhoz nyújt segítséget, hogy (f)elismerd magad, aki valójában vagy és abban, hogy kezdd el az életedet alakítani, túl azon az énen, akinek eddig gondoltad magad.

Hajlamosak vagyunk arra, hogy gondolatok, érzések, érzelmek irányítsanak. Az Access Consciousness ® segít megszabadulni a gondolatok, érzések és érzelmek okozta bezártságtól, beidegződésektől és rutinoktól.

Az Access Consciousness®-ben minden arról szól, hogy hozzásegítsen ahhoz, hogy tudatában legyél azon képességednek, hogy végtelen módon észlelsz, tudsz, létezel és befogadsz. Mindig arra biztatunk, hogy tudd, amit tudsz. Amikor mindegyikünk belép a saját nagyszerűségébe, végtelenül nagyobbá válnak a lehetőségek is, amelyeket ez teremt.

Az Access Consciousness® használatával képes vagy arra, hogy megváltoztasd a világot és megváltoztass mindenki mást is magad körül azzal az energiával, ami lehetsz. Ha belépsz egy terembe, ami tele van olyan emberekkel, akik pánikban vannak, az energiád képes eloszlatni a pánikot, ha hajlandó vagy erre. De hajlandónak kell lenned annyira hatalmasnak lenni, hogy semmi se állíthassa meg a tudatosságot, ami vagy.

Mi van, ha az ajándék és a változás, amire a világnak szüksége van, az az, hogy te önmagad legyél?

Forrás: www.accessconsciousness.eu
További információkat találsz:

Facebook oldalamon: Megengedés https://www.facebook.com/barskezelesek/
Az Access hivatalos központi odala: www.accessconsciousness.com
A hivatalos magyar oldal: www.hun.accessconsciousness.eu
Az Access blogja: www.access-consciousness-blog.com
Access videók (számos ingyenes): www.accessconsciousness.tv